Description
Kiełki zwane pokarmem życia zawierają skoncentrowane ilości witamin, związków mineralnych, białka, enzymów oraz wielu innych cennych substancji. Opis: Można dodawać je do sałatek, zup, twarożku, posypywać nimi kanapki. Najlepiej jeść je na surowo bo wtedy są najwartościowsze, tylko kiełki roślin strączkowych trzeba sparzyć wrzątkiem. Czas namaczania: 1 godzina. Czas kiełkowania: 5- 6 dni. Podlewać dwa razy dziennie. Może zawierać alergeny: gluten, orzechy, soję, seler i sezam
rumex, herbata z prażonym ryżem, roślina karmnik, kwiaty cebulkowe, aiolos, drylownica do owoców, kosiarki automatyczne, tuja 100cm, nowoczesne doniczki do domu, róże wielkokwiatowe sprzedaż, brzozy w ogrodzie przydomowym, pelargonie zwisające kompozycje, ile roundup na 10l wody, opryskiwacz 5l kwazar, zbiór czosnku wiosennego, godecja wielkokwiatowa, drzewo orzech, ogórki julian, kalmie, tiarella ogrodowa, odmiany wrzosów ,